maanantai 26. elokuuta 2013

Nyt se on virallista!

Kotaharjun näköalatornin virallisia avajaisia vietettiin 22.8.2013. Paikalle oli kutsuttu oman kylänväen lisäksi Sonkajärven kunnan edustajat, Ylä-Savon Veturin työntekijät sekä kaikki yhteistyökumppanit.
Ohjelmassa oli puheita: kyläyhdistyksen puheenjohtaja Timo Lukkarinen avasi tilaisuuden. Kunnan tervehdyksen toivat Eeva Suomalainen, Mikko Mustonen ja Eero Kurtelius. Kyläparlamentin ja naapurikylien puolesta onnittelut ja terveiset välittivät Pirjo Rönkkö sekä Kari Vornanen. Rakennusporukan puolesta puheen piti Kalevi Tuovine ja Matti Savolainen oli kirjoittanut koko projektista loistavan kroniikan. Torniorkesteriksi nimetty duo Tauno Tuovinen ja Tapio Puustinen säestivät tilaisuutta haitarimusiikilla.

Sää oli jälleen tapahtuman puolella ja aurinko paistoi :) Ohessa muutamia kuvia avajaisista. Iisalmen sanomat ja Savon sanomat tekivät molemmat oikein positiiviset jutut seuraavan päivän lehtiin. Savon sanomien jutun pääset lukemaan tästä.











Viime viikonloppuna saatiin merkittyä paremmilla opasteilla myös pitempi luontopolku, joka lähtee tornin takaa. Matka on noin 2 kilometriä ja maasto vaihtelee helposta vaikeahkoon. Osa matkasta on metsäautotietä. Polkuja kannattaa kulkea, jos vain mahdollista :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti