sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tervetuloa Kiipeliin!

Vappuna avatulle Kotaharjun kesäkioskille on saanut antaa nimiehdotuksia. Kaikkien hyvin ehdotusten joukosta valikoitiin yksi, ja kahvila sai nimekseen Kiipeli.

Kiipeli on ollut avoinna joka viikonloppu vapusta alkaen, lauantaisin 10 - 18 ja sunnuntaisin 12 - 18. Tarjolla on kahvia ja teetä, limpparia, karkkia ja leivonnaisia - leivosvalikoima on joka viikonloppu omanlaisensa, sillä jokainen kioskivuorolainen saa omalla vuorollaan päättää, mitä tarjolle tehdään. Kioski toimii siis talkooperiaatteella ja vaihtuvalla henkilökunnalla :)

Kiipelin äitienpäiväherkkua... 

Kesä näyttäisi saapuneen tänä viikonloppuna, upea aurinkoinen sää on hellinyt Kotaharjua ja kävijöitä on riittänyt tornilla. Myös eri yhdistykset, järjestöt ja työporukat ovat löytäneet Kotaharjun retkeilyalueen hyvin - kyläyhdistyksen kautta voi tilata kahvit, ruuat ja esimerkiksi torniesittelyn. Lisätietoa esimerkiksi tyky-päivän järjestämistä varten löydät täältä.
Tervetuloa läheltä ja kaukaa katselemaan tornilta lähelle ja kauas myös tänä kesänä!


ps. Käy tykkäämässä meistä Facebookissa! Tykkääjien määrä kasvaa koko ajan, kerrotaan hyvästä paikasta eteen päin muillekin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti